Başkan Yavuz Kırıkhan Ekspres Gazetesinin 28. Yıl Dönümünü Kutladı

Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, Kırıkhan Ekspres Gazetesinin 28. Kuruluş yıl dönümü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı. Başkan Yavuz, mesajında şunları söyledi;

“İlçemizin yerel basınlarından, çağdaş gazetecilik ile gelişen teknolojiyi en iyi şekilde kullanan Kırıkhan Ekspres Gazete ve Matbaası yayın hayatının 28.yılını kutluyor.

Süreli Yayın hayatına 18 Ekim 1995 tarihinde başlayan Ekspres Gazetesi sahibi Sökmen Doğan’ı ve bütün çalışan personellerini en içten duygularımla kutluyorum.

Gelişen ve değişen dünyanın en büyük ihtiyaçlarından birisi olan iletişim, haberleşme ve toplumsal duyarlılığı ortaya koyan düşünceler, gazetecilerin, habercilerin süzgecinden geçerek; Doğru, ilkeli ve tarafsız bir şekilde okuyuculara aktarılmaktadır.

Gücünü, toplumdan alan ve yayın hayatı boyunca tarafsız yayın ilkeleri doğrultusunda objektif yayın yapan; Yaptığı haberler, fotoğraflar ve araştırmalarıyla kaynak oluşturan, ilimizle birlikte ilçemizin sosyal ve ekonomik alanda geldiği noktada katkı sağlayan, halkımızın sesi olan, Kırıkhan Ekspres Gazetesine süreli yayın hayatında ve internet haberciliğinde başarılı çalışmalarının devamını dilerim.” Dedi.

AYHAN YAVUZ

Kırıkhan Belediye Başkanı