BAŞKAN YAVUZ; “KİLİT TAŞI TESİSİ İÇİN HAYDİ BİSMİLLAH” DEDİ.

31.12.2015
Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, halkımıza vermiş olduğu sözleri bir bir yerine getirmeye devam ediyor.
Başkan Yavuz, halka söz verdiği hizmetleri gerçekleştirmek için gecesini gündüzüne katarak tatil, bayram, yılbaşı demeden arı misali mücadelesini sürdürüyor.
Topboğazı-İmece mevkiinde kurulan Parke Taşı Tesislerinin bitirilmesi ve faaliyete geçirilmesi için sık sık tesisleri gezerek incelemelerde bulunan başkan Yavuz, tesislerdeki çalışmalarla ilgili halkımıza önemli açıklamalarda bulundu.
Başkan Yavuz yaptığı açıklamada şunları söyledi ; “Büyük çabalarla kurduğumuz bu güzel tesiste, 35 sn de 1 m2 parke taşı üretilmesi planlanıyor. Sistem komple bilgisayar düzenekli olup istenilen ebat ve kalitede, çok katlı olarak parke taşı üretimi yapacak. Bu tesiste; Parke taşı, Çin taşı, Bordür, Yağmur oluğu gibi beton elemanlarının üretimi yapılabilecektir. Sistem, Operatör panelden verilecek tek bir komutla otomatik olarak çalışmaya başlayacak, parke makinesinde günlük 800 ile 1.000 m2 arasında parke taşı üretimi gerçekleştirilecektir.
Parke taşı üretimi için Şu anda test üretimi yapıyoruz. YA ALLAH BİSMİLLAH diyerek kısa bir süre içerisinde Kırıkhan’ımıza hayırlı olsun diyerek halkımızın hizmetine sunacağız ” dedi.

10603663_457876811066587_3308091074475312011_n