BAŞKAN YAVUZ; “İŞÇİ KARDEŞLERİMİN 1 MAYIS EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜNÜ KUTLUYORUM”

Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, 1 Mayıs İşçi Bayramı münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınladı. Başkan Yavuz mesajında şunları söyledi;
“İşçi bayramı ülkemizde 2008 yılında “Emek ve Dayanışma Günü”, 2009 yılında ise TBMM’nin tatil kabul ettiği gün olarak tarihe geçmiştir.
Emeğin, emektarın, alın terinin, dayanışma ve yardımlaşmanın günü olan 1 Mayıs; toplum olarak bizlerin de önemsediği çok anlamlı bir gündür. Bunun en güzel göstergesi de; atalarımızın, işçiye, henüz alın teri kurumadan hakkını vermeleridir. Bu ruh ve inançla şanlı bir maziyi devraldık ve aydınlık bir geleceğe doğru yol alıyoruz.
Bu vesileyle, tüm işçi kardeşlerimin Emek ve Dayanışma Gününü kutluyor; 1 Mayıs’ların ülkemizde ve dünyada anlamına uygun olarak dostluk, dayanışma ve bayram havası içerisinde kutlanmasını diliyor, sağlık, mutluluk ve başarı dileklerimle, en içten sevgi ve saygılarımı sunuyorum “dedi.

2-DSC_6846