Hafif Yağmurlu

BAŞKAN YAVUZ HİZMETLERİ YERİNDE İNCELEMEYE DEVAM EDİYOR

Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan YAVUZ ilçeye yapılan hizmetleri yerinde incelemeye devam ediyor.

Görev süresi içerisinde 400’ün üzerinde fiziki projeleri Kırıkhan halkının hizmetine sunup Kırıkhan’a evrim yaşatan Başkan YAVUZ 7/24 mesai anlayışıyla yapılan hizmetlerin de bizzat başında durarak taraflı tarafsız bütün halkın takdirini toplamaya devam ediyor.

Başkan YAVUZ hafta başı itibariyle, Gölbaşı Mahalle Muhtarı Abdo Bilgin ile birlikte Gölbaşı Mahallesinde yapımı devam eden Yeni Mezarlık çalışmalarını, atık suların tahliyesi için döşenen büz boru çalışmalarını yerinde inceledi. Ayrıca Gölbaşı Mahallesi eski Muhtarı Mahmut Yüceuğur’u ziyaret edip yapılan ve yapılması gereken hizmetlerle ilgili fikir alışverişinde bulundu.

Başkan YAVUZ Gölbaşı Mahallesi ziyareti sonrasında Oto Galericiler Dernek ve Kooperatif Başkanı Sait Buğa ile birlikte inşaat çalışmaları devam eden Yeni Oto Galericiler sitesinde incelemelerde bulunup yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

1. Gurup Maden Ocağında da incelemeler de bulunan Başkan YAVUZ, Kırıkhan MKÜ Yüksek Okulu Sekreteri İbrahim Yakar’ı ziyaret edip Yüksek Okulla ilgili istişarelerde bulundu.

Yapılan Ziyaretlerle ilgili açıklama yapan Başkan YAVUZ; “ Pandemi süreci ile birlikte yaşanan bütün olumsuzluklara rağmen Hamdolsun Belediye olarak Kırıkhan’ımızın dört bir yanını şantiyeye çevirmeye devam ediyoruz.

Bütün birimlerimizle birlikte bir yandan Korona Virüs illeti ile mücadele derken diğer yandan da ilçemize hizmetlerimizi sürdürüyoruz. Allah’ın (c.c.) izniyle aynı şevkle çalışmalarımız devam edecektir.” Dedi.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM