Açık

BAŞKAN YAVUZ “BİNALİ YILDIRIM BAŞKANLIĞINDA KURULAN 65.AKPARTİ HÜKÜMETİMİZ ÜLKEMİZE VE MİLLETİMİZE HAYIRLI OLSUN”

Ak Parti Genel Başkanımız ve Başbakanımız Sn.Binali Yıldırım’ın başkanlığında kurulan 65.Türkiye Cumhuriyeti Hükümetimiz, TBMM’de yapılan Güven oylamasında 315 oy alarak Güven oyu alarak yeni hükümetimizi kurmuştur.
TBMM Genel Kurulu, yeni hükümet adına yapılacak güven oylaması için Meclis Başkanı İsmail Kahraman başkanlığında toplandı. Başbakan Binali Yıldırım tarafından kurulan Bakanlar Kurulu hakkında Anayasanın 110’uncu maddesi gereğince güven oylaması yapıldı. 65’inci Hükümet, 138 ret oyuna karşılık 315 oyla güvenoyu aldı. TBMM Genel Kurulu’nda, elektronik cihazla yapılan açık oylamaya 453 milletvekili katıldı.
Sayın Binali Yıldırım başkanlığında kurulan 65.hükümetimizin yüce mevladan Ülkemize ve Milletimize hayırlara vesile olmasını dilerim.
Ayhan Yavuz
Kırıkhan Belediye Başkanı