BAŞKAN YAVUZ ALAN YAYLASI YOLUNU ASFALTLATTI

Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz Alan Yaylası ile Ceylanlı Mahallesi arasındaki yolu asfaltlattı.

Asfalt çalışmasını yerinde inceleyen Başkan Yavuz burada yaptığı açıklamada; “ Alan Yaylası ile Ceylanlı Mahallemiz arasında çok kötü bir yol vardı. Özellikle birçok keskin viraj ölümlü birçok kazaya sebebiyet veriyordu. Kırıkhan Belediyesi olarak Mahalle Muhtarımız Abdurrahman Doğan ve arkadaşlarımız ile beraber bu virajı ortadan kaldıracak yolun çalışmalarına başladık. Kısmet olursa yarın bitireceğiz ve trafiğe açacağız. Ondan sonrada Ceylanlı mahallemizde 1 Kilometrelik bozuk yol var ona da yarın başlayıp en kısa süre içerisinde bitirip insanlarımızın hizmetine sunacağız ve vatandaşlarımızın huzurlu bir şekilde Alan Yaylasına gitmesini sağlayacağız. İnşallah bir daha bu yolda kazalar olmaz. İnsanlarımız evlerine huzurlu ve mutlu bir şekilde gider gelirler.” Dedi.

ABDURRAHMAN DOĞAN’DAN BAŞKAN YAVUZ’A TEŞEKKÜR

Ceylanlı Mahalle Muhtarı Abdurrahman Doğan Alan Yaylası – Ceylanlı mahallesi arasındaki yolun asfaltlamasını yapan Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz’a teşekkür etti.

DOĞAN Teşekkür mesajında; “ Alan Yaylamızın bozuk olan iki virajı vardı. Durumu Ayhan Başkana anlattık. Başkanımız geldi inceledi ve hemen asfalt çalışmasını ve virajların düzeltilme çalışmalarını başlattı. Ceylanlı Mahalle muhtarı olarak mahalle halkım adına kendisine teşekkür ediyorum. Allah (c.c.) Razı olsun kendisinden.” Dedi.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM