Açık

BAŞKAN YAVUZ 52.KÜTÜPHANE HAFTASI KUTLAMA PROGRAMINA KATILDI

Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, “Küresel Anlayış ve Kütüphaneler” teması ile kutlanan 52.Kütüphane Haftası programına katıldı.
Bugün Kırıkhan Halk Kütüphanesinde düzenlenen programa, Başkan Yavuz ile birlikte Kırıkhan Kaymakamı Hasan Gözen, İlçe Milli Eğitim Müdür vekili İsmail Sarıkaya, Daire Müdürleri, Öğrenci velileri ve öğrenciler katıldı.
Programın açılış konuşmasını yapan Kütüphane müdiresi Behiye Alkan; “Kitap okumanın sadece öğrencilere mahsus olmayıp, her insanın Kitap okuması gerektiğine vurgu yaparak sağlam ve iyi bir gelecek nesil için kitap okuyup bilgi sahibi olmakla gerçekleşir. Bu noktada bizlerde Her türlü bilgiye ulaşma yolunda hizmet yapmaktayız. Yaptığımız çalışmalarla Kütüphanemiz işlev bakımından Hatay’daki ilçeler bazında 1.sırada,Türkiye genelinde ise 46.sırada yer almaktayız” dedi.
ALKAN’ın açılış konuşmasını ardından söz alan İlçe Kaymakamı Hasan Göze; Öğrencilere ve velilere kitap okumanın önemine vurdu yaptı.
Yapılan Konuşmaların ardından 1 Yılda en fazla kitap okuyan öğrencilere ödüllerini Kaymakam Hasan Gözen ve Başkan Yavuz ile birlikte İlçe Milli Eğitim Müdür vekili İsmail Sarıkaya verdi.