BAŞBAKAN YARDIMCISI BÜLENT ARINÇTAN BEYAZİD-İ BİSTAMİ HZ.’NE ZİYARET

26.05.2015
Başbakan Yardımcısı Sayın Bülent ARINÇ İlçemize gelerek Allah dostlarından ve evliya büyüklerinden Beyazid-i Bistami Hazretlerinin türbesinin ziyarete gelen Başbakan Yardımcısı Bülent ARINÇ’ı Hatay Valisi Ercan TOPACA, Bölge Milletvekillerimiz Eski Adalet Bakanı Sadullah ERGİN, Adem YEŞİLDAL, Mehmet ÖNTÜRK, Ak Parti İl Başkanı Avukat Mehmet ATIÇ, İlçemiz Kaymakamı Halil UYUMAZ, Belediye Başkanı Ayhan YAVUZ, Ak Parti Kırıkhan İlçe Başkanı İbrahim KARAÖMER, Ak Parti Kadın Kolları Başkanı, Ak Parti Gençlik Kolları başkanı, Yönetim kurulu üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, Protokol Üyeleri ve çok sayıda vatandaş karşıladı.
Başbakan Yardımcısı Sayın Bülent ARINÇ ve beraberindekiler Beyazid-i Bestami Hazretleri türbesinin manevi havasını teneffüs ederek dualar edip, türbe hakkında bilgi edindiler.