BAKAN ALBAYRAK KIRIKHAN’DA ŞEHİT AİLELERİNİ ZİYARET ETTİ

Hatay’a bir dizi ziyaret ve açılışa katılmak üzere gelen Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak Kırıkhan ilçesinde şehit ailelerine ziyarette bulundu.
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak beraberinde Hatay Valisi Erdal Ata, Hatay milletvekilleri ve ilçe belediye başkanlarıyla beraber, geçtiğimiz günlerde Kilis Gülbaba mahallesinde şehit düşen P.Uzm. Çvş. Ahmet Bayram ile Kırıkhan’a bağlı Kaletepe mahallesinde Afad çadırlarının kurulumu sırasında PKK-PYD li teröristler tarafından atılan havan mermisinin infilak etmesi sonucu şehit olan Enerjisa işçisi Şahin Elitaş’ın baba evlerine ziyarette bulundu.
Önce Kilis Gülbaba’da Şehit düşen P.Uzm.Çvş.Ahmet Bayram’ın Alsancak mahallesindeki baba evine uğrayan Bakan Albayrak daha sonra ilçeye bağlı Kurtlusoğuksu mahallesindeki Enerjisa işçisi şehidimiz Şahin Elitaş’ın baba evine ziyarette bulunarak şehit ailelerine taziye dileklerini ileterek ailelerin acısını paylaştı .
Bakan Albayrak ziyaretlerde yaptığı konuşmada; “Devletimizin şehit ailelerimizin her zaman yanında olduğunu ve Ülkemizi bölmek isteyenlere karşı 15 temmuz da nasıl birlik ve beraberlik içinde karşı durduysak şimdi de sınırlarımızın güvenliğini sağlamak adına askerlerimizle, polislerimizle ve tüm halkımızla birlikte yine birlik ve beraberlik içindeyiz. Terör örgütleri ve onların destekçileri Dünya liderimiz sayın Recep Tayyip Erdoğan ve vatansever Türk halkının birlik beraberliği sayesinde hiçbir zaman kötü niyetlerini gerçekleştirmeye fırsat bulamayacaklar. Afrin Zeytin Dalı Operasyonunda teröristlere karşı kahramanca mücadele veren askerlerimizin Allah yar ve yardımcısı olsun” dedi.