AYHAN YAVUZ’LA KIRIKHAN ALTIN ÇAĞINI YAŞIYOR

Hayatını Kırıkhan’a hizmet için adayan, gelişimin, değişimin mimarı ve hayalleri gerçeğe dönüştüren Belediye Başkanı Ayhan Yavuz’la Kırıkhan altın çağını yaşıyor.
Kitaplar dolusu hizmeti Kırıkhan’a sunan Başkan Yavuz hizmetlerine dolu dizgin devam ediyor.
Belediyenin bütün birimlerine verdiği özel talimatlarla Kırıkhan’ı cennete çeviren Başkan Yavuz’un performansı taraflı tarafsız her kesimin takdirini topluyor.
Fiziki nedenlerle bozulan kaldırımlarla ilgili Fen işleri müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda, Muhsin Yazıcıoğlu ve Tayfur Sökmen Bulvarlarında ki kaldırımlarda tamir ve tadilat çalışmaları yapıldı.
Bu çalışmalara bağlı olarak Menderes Mahallesi 839. Sokakta kilit taşı tamir çalışmaları yapıldı.
Ayrıca Kırıkhan’ın dört bir yanında, park bahçe, zabıta, temizlik işleri müdürlüğü ve doğalgazla ilgili çalışmalarda rutin olarak devam ediyor.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM