AYHAN YAVUZ’DAN İSTANBUL HATAY GASTRONOMİ GÜNLERİ İÇİN TEŞEKKÜR MESAJI

Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, 26-29 Eylül 2019 tarihleri arasında İstanbul Maltepe Sahili Fuar Alanında yapılan Hatay Turizm ve Gastronomi tanıtım günlerine iştirak ederek destek olan hemşerilerine teşekkür mesajı yayınladı.

Başkan Yavuz mesajında; “ Barış, Hoşgörü ve Kardeşlik şehri Hatay’ın kültürel ve gastronomi zenginliklerini ulusal ve uluslararası alana taşımayı hedefleyen “Hatay Turizm ve Gastronomi Günleri”, 26-29 Eylül 2019 tarihleri arasında İstanbul Maltepe Sahili Fuar Alanında gerçekleştirilmiştir.

Bu programla, Sosyo-ekonomik yönüyle, zengin mutfak kültürüyle, binlerce yıllık tarihi zenginliğiyle, İnanç kültürünün merkezi konumunda bulunan Hatay ilimizi tüm dünyaya tanıtarak, şehrimizin marka değerinin farkındalığını artırıp ilimize turistlerin ilgisini çekmeyi hedefledik.

Kırıkhan Belediyesi olarak tanıtıma katkıda bulunmak üzere ilçemiz Kırıkhan’ın, kültürünü, kardeşlik ve hoşgörü ortamını, tarihi zenginliklerinden İslam dininin inanç önderlerinden Bayezıd-i Bistami Hazretlerini, yerel yönetimi ve çalışmalarını, üniversitemizi, sivil toplum kuruluşlarımızı, yöresel ürünlerimizi, yüzlerce yıllık geçmişi bulunan zengin mutfağımızı, kısaca sahip olduğumuz değerlerimizi tüm Türkiye‘ye ve dünyaya tanıtmaya çalıştık.

Bu vesileyle 26 – 29 Eylül 2019 Tarihleri arasında HATAY GÜNLERİ etkinliğimize katılım sağlayarak destek olan bütün Hatay ve Kırıkhan’lı hemşerilerimize en kalbi duygularımla teşekkür ederim” dedi.