AYHAN YAVUZ’DAN BABALAR GÜNÜ MESAJI

Belediye Başkanı Sayın Ayhan YAVUZ Babalar günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Kişiliğin gelişiminde, ulusal kimliğin oluşumunda, sosyalleşme sürecinde en önemli ve en kutsal kurumun aile olduğunu Belirten Ayhan YAVUZ, şunları kaydetti:”Toplumumuzun en dinamik gücü ailelerdir. Anne ve babalarımız, ailelerimizin vazgeçilmezleridir. Bütün anne ve babalar, çocukları için özeldir. Onların olmadığı bir ailenin yüreği buruktur.
Çocukların hayata hazırlanmasında, gelecek kaygılarının giderilmesinde anne ve babaların yeri doldurulamaz. Onların yılın belli günlerinde özel bir şekilde hatırlanmaları, aile bağlarını, aile içindeki sevgi ve saygıyı güçlendirici bir etkiye sahiptir.
Ailenin temel direği olarak görülen babalar, aile değerlerimizin korunmasında, adalet, paylaşma, sorumluluk, sevgi, saygı, otorite gibi hayati değerlerin kuşaktan kuşağa aktarılmasında belirleyici bir rol üstlenmektedir.

Bu vesileyle tüm babaların babalar gününü kutluyor kendilerine aileleriyle birlikte sağlıklı, mutlu, huzurlu bir hayat diliyorum.’’1