AYHAN YAVUZ MAHALLELERE SOSYAL TESİS KAZANDIRMAYA DEVAM EDİYOR

Kırıkhan’ın mimarı Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, gün geçtikçe hizmet zincirlerine yenilerini eklemeye devam ediyor.

Sosyal hizmetin her alanında başarılı projelere imza atan Başkan Yavuz, mahallelere Sosyal tesis kazandırmaya devam ediyor.

Daha önce Kırıkhan’ın Bahçelievler-Alsancak-408 Evler-Camuzkışlası-Kaletepe-Ceylanlı ve İncirli mahallelerine sosyal tesis kazandırıp halkın hizmeti sunan Başkan Yavuz, Sosyal tesis zincirine Kaskeli, Güventaş ve Balarmudu mahallelerini de ekledi.

Bu üç mahallenin ikisinde başlatılan inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.  Konuyla ilgili açıklama yapan Başkan Yavuz; “Sosyal tesisler Mahallelerimizde olmazsa olmaz diye nitelendirebileceğimiz önemli projelerimizden bir tanesidir.

Her alanda sosyalleşen toplumumuzun elbette ki Düğün, nişan, taziye gibi sosyal tesislere de ihtiyacı var. Elimizden geldiği kadarı ile mahallelerimize vatandaşlarımızın ortak ihtiyaçlarına cevap veren sosyal tesisler kazandırıp bunların sayısını arttırmak en büyük hedeflerimizden bir tanesidir.

Dolayısıyla bundan sonra da Kırıkhan Belediyesi olarak ilçemize sosyal tesis kazandırma çalışmalarımız devam edecektir” dedi.

Sosyal tesis kazandırılan mahalle muhtarları ve halkı mahallelerine yapılan hizmetlerden dolayı Belediye Başkanı Ayhan Yavuz’a teşekkür ettiler.