Açık

AYHAN YAVUZ; “BU İNSANLIK DIŞI VAHŞETİ ŞİDDETLE VE LANETLE KINIYORUM.!”

Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, kimliği belirsiz kişi veya kişilerin sokak köpeklerine yapılan vahşet ile ilgili açıklamada bulundu.

Başkan YAVUZ açıklamasında; “Değerli hemşerilerim. Maalesef ki ilçemizde yaşanan ve sosyal medyaya düşen, insanlık dışı vahşeti içim sızlayarak ve yüreğim dağlanarak görmenin büyük acısını yaşamaktayım.

Her şeyden önce bu insanlık dışı vahşeti en kalbi ve samimi duygularımla öfkeyle, şiddetle ve lanetle kınıyorum.

“ŞAHSIM VE BELEDİYE OLARAK HER DAİM SOKAK HAYVANLARINA SAHİP ÇIKTIK”

Öncelikle şahsım ve Kırıkhan Belediyesi olarak 2014 yılında göreve geldiğim de ilk olarak ilgili birim müdürlerimiz ve personellerime verdiğim ilk talimat sokak hayvanlarına sahip çıkılması idi. Ve hemen geçici hayvan barınağımızı hizmete sunduk. Ardından oluşturduğumuz özel ekipleri ile ilçemizin 15 noktasına besleme kapları yerleştirdik. Besleme kaplarına günlük rutin olarak mama başta olmak üzere benzeri yemleri verdik.

Ayrıca yine rutin olarak sokak hayvanlarının gerekli bütün aşılarını Veterinerlerimiz aracılığı ile yaptırdık.

Özellikle pandemi sürecinde bu çalışmalarımızı iki – üç katına çıkarttık.

Bu hizmetleri yapar iken Sokak Hayvanları Derneklerimizin gönüllüleri ile birlikte yaptık.

Değerli hemşerilerimize son olarak şunu söylemek isterim ki; Bu vahşeti yapanlar asla cezasız kalmayacaktır. Bu görüntüleri gördükten sonra Devletimizin bütün kurumları ile acilen görüşüp gerekli bütün çalışmaları başlattık.

Şahsım adına bu insanlık dışı vahşeti yapanları bir kez daha lanetle ve şiddetle kınıyorum.”Dedi.