ASFALT VE PARKE KİLİT TAŞI ÇALIŞMALARI DOLUDİZGİN DEVAM EDİYOR

Kırıkhan Belediyesi ve Başkan Yavuz’un asfalt, parke kilit taşı yama, döşeme ve kaldırım yapma çalışmaları aralıksız devam ediyor.

408 Evler Mahallesi Ulu Cami Caddesi ve Şahinkaya caddesinde, Cumhuriyet mahallesi 372. – 373. Caddelerinde, Bahçelievler mahallesi 551. Sokakta parke kilit taşı tamir ve yama çalışmaları yapıldı.

Ayrıca Şehit Hurşit Uzel İmam – Hatip Ortaokulu önünde kaldırım yapımı ve kilit taşı döşeme çalışmaları gerçekleştirildi.

Gazi Mahallesinde parke kilit taşı döşeme çalışmaları devam ederken Aydınlı Mahallesi Develi Bulvarında Asfalt çalışmaları bitme aşamasına geldi.

Yapılan çalışmalarla ilgili açıklama yapan Başkan Yavuz; “ 2. Gurup maden ocağımız, Parke kilit taşı ve yeni asfalt şantiyemizle üretimlerimize ve buna bağlı olarak ilçemizin birçok mahallesinde parke kilit taşı tamir ve döşeme, asfaltlama çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz.

Son bahara girmiş durumdayız, elimizden geldiği kadarıyla yağmurlar düşmeden bütün mahallelerimizin parke kilit taşı tamir ve asfaltlama çalışmalarını tamamlamayı hedefliyoruz” dedi.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM