AKSAGAZ GENEL MÜDÜRÜ ALPER KONYALI VE AKSAGAZ HEYETİNDEN BAŞKAN YAVUZ’A NEZAKET ZİYARETİ

02.07.2017
Aksa Gaz A.Ş. Genel Müdürü Alper Konyalı ve Bölge Müdürleri Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz’a nezaket ziyaretinde bulunarak Kırıkhan’da yapılan Doğalgaz çalışmalarını yerinde incelediler.
Belediye Başkanlığı makamında yapılan ziyarete Aksa Doğal Gaz Dağıtım A.Ş. Genel Müdürü Alper Konyalı, Hatay-Osmaniye Bölge Müdürü Metin CEYHAN, Yapım Şefi Halit Demir, İşletme Şefi Kamil Baygın, Mersin Bölge Müdürü Serhat Kasapoğlu, İnsan kaynakları Müdürü Mehmet serkan İlban, Kalite Yönetim Temsilcisi Damla Şen ve İşletme Mühendisi Kemal Coşkun katıldılar.
Ziyaret sonrası Başkan Yavuz ve beraberindeki Aksa Gaz heyeti Kırıkhan’da başlatılan ve halen devam eden Doğalgaz Borusu döşeme ve altyapı çalışmaları ile yapılan asfalt yama çalışmalarını yerinde incelediler.
Başkan Yavuz konuya ilişkin yaptığı açıklamada;
“Ziyaretle birlikte Aksagaz yetkilileriyle Kırıkhan’da yapılmakta olan Doğalgaz çalışmaları hakkında istişarelerde bulunarak yapılan çalışmaları yerinde inceledik. Belediyemize nezaket ziyaretinde bulunan Aksa Gaz A.Ş. Genel Müdürü sayın Alper Konyalı ve Aksagaz heyetine, ilçemize gelerek çalışmaları yerinde inceleyip çalışmaların daha da hızlandırılması ve 2017 yılı içerisinde ilçemizde doğalgaz kullanımına açılması için verdikleri emek ve başlatılan çalışmalarla yakından ilgilendikleri için teşekkür ediyorum. “ dedi.