Açık

AK PARTİ KIRIKHAN’DA HIZLI BAŞLADI

Ak Parti Kırıkhan İlçe Teşkilatınca yeniden oluşturulan ‘SEÇİM KOORDİNASYON MERKEZİ’ ile 31 Mart 2019 Mahalli idareler seçimleri için ‘GÖNÜL SEFERBERLİĞİ’ çalışmaları hızlı başladı.

Kırıkhan Kurtlusoğuksu mahallesi Belediye ek binasında akşam gerçekleştirilen toplantıya Hatay Milletvekili Doç.Dr. Hüseyin YAYMAN,  Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan YAVUZ ve Teşkilat kurmayları katıldılar.

Ak Parti’nin tecrübeli, başarılı ve donanımlı eğitimcisi Kenan GÜNEY’ in başkanlığında koordineli bir şekilde start alan SKM’nin dünkü genel toplantısına, Ak Parti Genel Merkez Tanıtım ve Medya Başkan yardımcısı Doç. Dr. Hüseyin YAYMAN ‘da katılarak seçim çalışmaları ve stratejileri hakkında ayrıntılı bilgiler verdi. Burada hazırlanan yol haritası ile planlanan günlük, haftalık ve aylık programlara, ilaveten acil eylem çalışmalarını büyük bir titizlikle tek tek inceleyen Milletvekili Yayman, taslak çalışmalara bazı ilaveler yapıp,  teşekkürlerini belirterek tam puan verdi.

Hatay Milletvekili Doç. Dr. Hüseyin YAYMAN yaptığı açıklamada; “Aziz Milletimizin Huzur, Güven ve Refahı için “GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİNİ”  başlatan değerli Cumhurbaşkanımız ve Dünya Liderine “Barış, Hoşgörü ve Medeniyetler Şehri Bayezıd-i Bistami Hz.nin Diyarı Kırıkhan’ı, Serhat ve Ensar Hatay’ımızı, bütün ilçeleri ve Büyükşehiri ile beraber büyük onur ve şerefle kazandırarak ilimizi layık olduğu yere taşıyacağız” dedi.

Yeniden Belediye Başkan Adayı olan Ayhan YAVUZ ise ‘Kırıkhan’a Hizmet ve Sadakat benim için bulunmaz bir şereftir. Milletimin emrindeyim ve şehrimize kazandıracağımız hizmetlere yapacakları katkı ve desteklerden dolayı şimdiden “TEŞEKKÜR” Ediyorum.” Dedi.