AK KADINLAR KIRIKHAN’DA BİRLİK BERABERLİK TOPLANTISI YAPTI

Kırıkhan Belediyesi, birlik beraberlik toplantılarına devam ediyor.

Bu bağlamda Ak parti kadın kolları üyeleri için düzenlenen birlik beraberlik toplantısı Kırıkhan’da yapıldı.

Şehit Gülşah Güler Sosyal tesisinde 14.09.2018 Cuma günü sabah saat 09.30’ da yapılan toplantıya, Ak parti Hatay Milletvekili Sabahat Özgürsoy, Belediye Başkan Vekili Süleyman Güç, Ak parti il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, Ak parti il ve ilçe kadın kolları ve yönetim kurulu üyeleri, Belediye meclis üyeleri, Ak parti Kırıkhan gençlik kolları başkanı Osman Mutlu ve yönetim kurulu üyeleri ile Diş hekimi Gülen Yavuz Denizoğlu katıldı.

Milletvekili Sabahat Özgursoy Çelik, Belediye Başkan Vekili Süleyman Güç ve Kadın kolları Başkanı Songül Turan, yapmış oldukları konuşmalarda birlik, beraberlik mesajları verdiler.

Toplantıda ayrıca, katılımcıların sorunları dinlenip not alındı ve bu sorunların en kısa sürede giderilmesi için fikir birliğine varıldı.