Açık

AHMET ATIÇ KIRIKHAN’DA DÜZENLENEN CUMHUR BAŞKAN’LIĞA HAZIR ETKİNLİĞİ”NDE KONUŞTU.

“İKTİDAR OLARAK ÜLKEYİ YÖNETMEK VE HALKIMIZA HİZMET ETMEK BİZİM İŞİMİZ”

Ak Parti Hatay İl Başkanı Ahmet Atıç Ak Parti Kırıkhan İlçe Teşkilatı tarafından Kırıkhan Şehit Gülşah Güler Tesislerinde “Cumhur, Başkan’lığa Hazır” sloganıyla düzenlenen etkinlikte konuştu.

“Biz Ak Parti olarak hizmet etmeyi bilen ve halkımıza hizmet götürmeyi kendisine görev edinmiş bir partiyiz” diyen Ahmet Atıç ise yaptığı konuşmada;

“İktidar bizim işimiz, Hizmet bizim işimiz. 2.5 yıl gibi kısa bir sürede Kırıkhan ilçemize bu kadar önemli projeleri kazandıran Belediye Başkanımız sayın Ayhan Yavuz ve ekibine da ayrıca teşekkür ediyorum.
Ak Partiyi zafere ve iktidara götüren süreçte emeği geçen bütün yol arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Demokrasiye destek veren bütün siyasi partilerimize canı gönülden teşekkür ediyorum.

Halkımıza hizmet yolunda bizlere desteğini esirgemeyen parti yönetimimize, Belediye Meclis üyelerimize, sandık sorumlularımıza, mahalle sorumlularımıza, gençlik kollarımız ve kadın kollarımızla birlikte bütün yol arkadaşlarımıza buradan sizlerin huzurunda teşekkür ediyorum.

Sayın vekilimiz dahi mecliste yoğun çalışmaları olmasına rağmen buraya gelerek aramıza katılmıştır. Kırıkhan’da “Cumhur Başkan’lığa Hazır Temalı” etkinliği düzenleyen ve organizasyonda emeği geçen herkesi kutluyor ve halkımıza Ak Parti iktidarına destek vermeye devam etmelerini istiyorum” dedi.

_dsc3855

_dsc3866