İLÇE BAŞKANI ÖMER AYHAN ŞIHÇA CUMHUR BAŞKAN’LIĞA HAZIR ETKİNLİĞİNDE KONUŞTU

“İLÇE TEŞKİLATIMIZ CUMHURBAŞKANIMIZ SAYIN RECEP TAYYİP ERDOĞANI DEVLET BAŞKANI YAPMA HAZIRLIĞINI TAMAMLAMIŞTIR”
Ak Parti Kırıkhan İlçe Teşkilatı Kırıkhan Şehit Gülşah Güler Tesislerinde “Cumhur, Başkan’lığa Hazır” sloganıyla düzenlenen etkinlikte konuşan Kırıkhan Ak Parti İlçe Başkanı Ömer Ayhan yaptığı açılış konuşmasında, ilçe teşkilatı olarak yapılacak olası bir seçime hazır durumda olduklarını belirtti.

Ülkemiz önemli ve zorlu bir süreçten geçmektedir diyen İlçe Başkanı Ayhan Şıhça “Bu süreçte herkes elinden geldiği sürece milleti için, vatanı için fedakârlıklarını sürdürmeli. Başkanlık sistemi, Türkiye’nin geleceğini sağlam temellere oturtacak bir sistemdir. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı Devlet Başkanı olarak görmeyi arzuluyoruz. Bunun için teşkilatımız her türlü hazırlığı tamamlamıştır. Üzerimize düşen görevi layıkıyla yerine getirmeye devam edeceğiz” dedi.

_dsc3790

_dsc3798