8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜNDE “ŞİDDETE BİNLERCE KEZ HAYIR” DENİLEREK, BİRLİK VE BERABERLİK MESAJLARI VERİLDİ

Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, 8 Mart Dünya Kadınlar günü dolayısıyla, Ak Parti Hatay İl Kadın Kolları Başkanlığı tarafından Bayazid-i Bistami Hz Türbesinde düzenlenen etkinlikte, “Kadına Şiddete Hayır” mesajları verilirken, Şehitlerimizin ve tüm geçmişlerimizin ruhuna Kur-an’lar okunup, hatmi şerifler indirilerek dualar edildi.

Bayazid-i Bistami Hz Türbesinde düzenlenen Etkinliğe; Ak Parti İl Başkanı Ahmet Atıç, Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, Ak Parti Kırıkhan eski ilçe Başkanı İbrahim Karaömer, Ak Parti Hatay İl Kadın Kolları Başkanı Av.Sabahat Özgürsoy Çelik Bir, Ak Parti İlçe Kadın Kolları Başkanları ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte çok sayıda Bayan vatandaş katıldı.

Programda Konuşma yapan Başkan Yavuz; Mutlu yarınlarımız için ülkemizde ve tüm dünyada; kadınlara ve kız çocuklarına uygulanan şiddetin son bulduğu sevgi ve şefkatin hâkim olduğu bir gelecek olması en büyük arzumdur. Bu anlamlı günde,bizleri dünyaya getiren annelerimize, her alanda bizlerin yanında olan kadınlarımıza sadece bugün değil, yaşadığımız her günde; Sosyal, psikolojik ve fiziki şiddet uygulanmasına binlerce kez “HAYIR” diyorum.

Peygamber Hz.Muhammed (S.A.V.)Efendimizin; “Cennet anaların ayakları altındadır” hadisinin ışığında, tüm kadınlarımızın, Modern, çağdaş, huzurlu yaşam özlemlerini ve isteklerini dile getirdikleri bu anlamlı günde, birlik ve beraberlik günlerini yürekten kutluyor, Sağlık, mutluluk, sevgi ve esenlik dolu günler diliyorum” dedi.

Program, etkinliğe katılan misafirlere yapılan ikramlarla sona erdi.