30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI KIRIKHAN’DA COŞKUYLA KUTLANDI

30 Ağustos Zafer Bayramı Kırıkhan’da coşkuyla kutlandı. Cumhuriyet alanında saat 08:30’da Atatürk anıtına çelenklerin sunumu, saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başlayan kutlama programına Kırıkhan Kaymakamı Hasan Gözen, Askeri erkan, Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, Kırıkhan İlçe Emniyet Müdürü Osman Kepez, Kırıkhan İlçe Milli Eğitim Müdürü İ.Cahit Ayazhan, Siyasi Partilerimizin İlçe Başkanları ile Yönetim Kurulu Üyeleri ve Belediye Meclis üyeleriyle birlikte sivil vatandaşlarımız katıldılar.

Cumhuriyet alanında Günün anlam ve manasını belirten konuşma ile okunan şiirler sonrası tebriklerin kabulü için Kaymakamlık makamında geçildi. Cumhuriyet alanındaki 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları sonrası Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, Kırıkhan İlçe Emniyet Müdürü Osman Kepez, İlçe Milli Eğitim Müdürü İ.Cahit Ayazhan, Siyasi Partilerin ilçe Başkanları ile Yönetim Kurulu Üyeleri ve Belediye Meclis üyeleri 30 Ağustos Zafer Bayramı münasebetiyle Kırıkhan Kaymakamı sayın Hasan Gözen’e Kaymakamlık makamında ziyarette bulunarak Zafer Bayramını kutladılar.