Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Hatay 29 °C
Az Bulutlu

BAŞKAN YAVUZ ASFALT ÇALIŞMALARINA ARA VERMEDEN DEVAM EDİYOR

Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz Kırıkhan’da mahalleleri asfaltlamaya devam ediyor.

Bu bağlamda Kırıkhan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından iki gün önce Baldıran Mahallesinde başlatılan sathi asfalt çalışmaları tamamlanıp mahalle halkının hizmetine sunuldu.

Baldıran Mahallesinin ardından İçada Mahallesinde de sathi asfalt çalışmaları başlatılmış durumda.

Yapılan asfalt çalışmaları ile ilgili açıklama yapan Başkan YAVUZ; “ İhtiyacı olan bütün mahallelerimizde sıcak asfalt ve sathi asfalt çalışmalarımız devam edecek. İki gün önce Baldıran Mahallemizde başlattığımız sathi asfalt çalışmalarımızı tamamlayıp mahallemizin hizmetine sunduk. Ayrıca ilçe merkezimiz ve diğer mahallelerimizde kilit taşı yol, kaldırım  çalışmalarımız da devam etmektedir.

Şuan itibariyle de İçada Mahallemizde sathi asfalt çalışmalarımıza başladık ve çok kısa bir süre içerisinde tamamlayıp mahallemizin hizmetine sunacağız.

Hatırlanacağı üzere daha önce Ceylanlı, Özsoğuksu, Delibekirli ve birçok mahallemizde asfalt çalışmalarımızı halkımızın hizmetine sunmuştuk.” Dedi.