Açık

19 EYLÜL GAZİLER HAFTASI KIRIKHAN’DA TÖRENLERLE KUTLANDI

19 Eylül Gaziler Haftası, Kırıkhan’da törenlerle kutlandı.

Kırıkhan Cumhuriyet meydanında düzenlenen tören Atatürk anıtına çelenk konulması, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ile silah arkadaşlarıyla şehitlerle gazilerimizin anısına saygı duruşunun yapılması ve istiklal marşının okunmasıyla başladı.

Türkiye Muharip Gaziler Derneği, Kırıkhan Gaziler Dernek Başkanı Haci Kemal Yalçın, günün anlam ve önemini belirten bir konuşma gerçekleştirdi.

Törene, Kırıkhan Kaymakamı Mustafa Erkayıran’ın izinli olması sebebiyle Vekaleten Hassa Kaymakamı Yusuf Turan, Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, Askeri ve Mülki Erkan, Kırıkhan Gaziler Dernek Başkanı Haci Kemal Yalçın ile Kırıkhan’daki Gaziler katıldı.

Cumhuriyet alanında yapılan törenin ardından kutlama programı Kırıkhan Öğretmenevinde Gaziler onuruna verilen yemekle son buldu.