Açık

YAVUZ; CUMHURBAŞKANIMIZ SADECE BİZİM DEĞİL, TÜM DÜNYA MAZLUMLARININ KALBİNDE, GÖNLÜNDEDİR”

Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, FETÖ’cülerin, New York’ta “Erdoğan’ı durdurun.” Şeklindeki ilanları ile ilgili Kırıkhan’ın belirli noktalarında bulunan Billboardlara; “LOVE ERDOĞAN” yazılı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ve Şanlı Türk Bayrağımızın bulunduğu resimlerle tüm dünyaya, Cumhurbaşkanına Kırıkhan’dan destek mesajı verdi.

Başkan YAVUZ ayrıca konuyla ilgili yaptığı açıklamada; “ Kırıkhan’dan onları lanetliyoruz. Türkiye, 15 Temmuz 2016’da dünyanın en korkunç darbe girişimlerinden birini yaşadı.

“Bu, yalnızca bir darbe planı değil, aynı zamanda Türkiye’yi bir iç savaşa sürükleme, Türkiye’de bir kardeş kavgası çıkarma ve buna bağlı olarak Türkiye’yi işgal edip yok etme kakışması idi.

O hain kalkışma gecesi Dünya Lideri Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, “Birileri ülkeyi terk eder, kalkışma başarıya ulaşır ve Türkiye’yi işgal ederiz” diye avuç ovuştururken, kefenini giyip yola çıkan Dünya Liderimiz kaçmamış bilakis İstanbul Havaalanına gelerek halkına BAŞKOMUTANLIK yapmıştır.

Ayrıca, “Liderine inanmış, tarihi şanla, şerefle ve zaferlerle dolu aziz Milletimiz, Cumhurbaşkanına ve Ülkesine sahip çıkarak, tankların önüne yatarak, namluların önüne çıplak elleri ile göğüs gererek hainlerin emellerini boşa çıkartıp 100 yıllık planlarını çöpe attırmıştır.

Aziz Milletimizin bu şanlı direnişi ve dik duruşu tarihte emsali görülmemiş bir vatan savunması tüm dünyaya örnek olmuştur. Zaten böyle bir vatan savunmasını da Aziz Türk Milletinden başka bir Millette yapamazdı.

Cumhurbaşkanımızın ve Cumhur İttifakı’nın, Sayın Devlet Bahçeli’nin de hakkını teslim etmek gerekiyor, o akşam verdikleri imtihan, Türkiye’nin, demokrasimizin ve milletimizin egemenliğinin imtihanıydı. Çok şükür Türkiye bu imtihanı başardı.

Bunların asıl maksadı Türkiye’yi, Cumhurbaşkanımızı durdurmaktır. Ama Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye demektir. Türkiye’nin geleceği, Cumhurbaşkanımızın geleceğiyle, Cumhurbaşkanımızın geleceği, milletimizin geleceğiyle örtüşmüş vaziyettedir.

Bütün hainler şunu çok iyi bilmeli ki ; “Cumhurbaşkanımız sadece bizim değil, tüm dünya mazlumlarının kalbinde, gönlündedir.”

O hainlere ve tüm dünyaya Kırıkhan’dan şu mesajı net olarak vermek istiyorum; “ Kırıkhan olarak Dünya Liderimizin yanındayız. BAŞARAMAYACAKSINIZ.! İNANDIĞIMIZ YOLDA 2023 TÜRKİYE’SİNE EMİN ADIMLARLA YÜRÜMEYE DEVAM EDECEĞİZ VE BAŞARACAĞIZ. ÇÜNKÜ; DAVASI HAK OLANIN ZAFERİ DE MUHAKKAKTIR.” Dedi.