MİLLETVEKİLİ YAYMAN VE BAŞKAN YAVUZ” CUMHURBAŞKANIMIZIN 7 HAZİRAN ANTAKYA MİTİNGİNE TÜM HALKIMIZ DAVETLİDİR

Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz ve İlçe Başkanı Ömer Erdal Çelik, ortak bir basın açıklamasında bulunarak 7 Haziran’da Hatay’a gelecek olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılacağı mitinge tüm hemşerilerimizi davet ettiler.

Yapılan ortak açıklamada;

“Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan, 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçim çalışmaları için Türkiye genelinde düzenlediği mitingler kapsamında Hatay’a gelerek 7 Haziran 2018 Perşembe günü saat: 16.00’da Antakya İtfaiye Önü’nde “Vakit Türkiye Vakti” diyerek Antakya İtfaiye önünde Hatay’lılarla buluşup, “Güçlü meclis, Güçlü Hükümet, Güçlü Türkiye” vurgulu seçim beyannamesini anlatacak ve seçimler için siz değerli Hataylı hemşerilerimizden destek isteyecek. Bu önemli mitingimizde siz değerli hemşerilerimizi aramızda görmekten onur duyarız.” denildi.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM