Hafif Yağmurlu

MAHALLE MUHTARLARINDAN BAŞKAN AYHAN YAVUZ’A TEŞEKKÜR MESAJLARI DEVAM EDİYOR

6 Yıllık görev süresi içerisinde 73 mahallenin tamamına hizmet veren ve Kırıkhan’ı çamur deryasından kurtaran Belediye Başkanı Ayhan Yavuz’a mahalle muhtarlarından teşekkür mesaj zincirleri aralıksız devam ediyor.

Daha önceki süreçlerde mahallelerine yapılan hizmetlerden dolayı kendi sosyal medya hesapları olan Facebook sayfalarından Belediye Başkanı Ayhan Yavuz’a teşekkür mesajı yayınlayan mahalle muhtarları zincirine Mimar Sinan mahalle muhtarı Ali Hamzaoğlu ’da eklendi.

Ali Hamzaoğlu, şuan çalışmaları devam eden Mimar Sinan Mahallesi TOKİ Bölgesinde kaldırım yenileme çalışmalarından dolayı 21.01.2020 Salı günü kendi Facebook sayfasında Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz’a teşekkür mesajı yayınladı.

HAMZAOĞLU Mesajında; “ Aydınlatma direklerinden dolayı bozulan kaldırımlar Kırıkhan belediyesi tarafından yapımı devam etmektedir. Başkan Ayhan Yavuz beye ve çalışan işçi arkadaşlarımıza mahallem adına sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Emeklerine yüreklerine sağlık.

Hamzaoğlu ayrıca, 6 yıllık görev süresi içerisinde Mimar Sinan Mahallesine yapılan bütün hizmetlerden dolayı da bil ahire teşekkür etti.