KIRIKHAN’DA GÖLBAŞI (BALIKGÖL) FLORA VE FAUNA FOTOĞRAF SERGİSİ

Hatay Büyükşehir Belediyesi, Kırıkhan Kaymakamlığı ve Kırıkhan Belediyesi lojistik destekleri ile, Hatay Tabiatı Koruma Derneği, Subaşı Kuş ve Kelebek Gözlem derneği, Antakya Doğa Sanat ve Turizm Derneğinin birlikte hazırladığı ” Gölbaşı(Balık Göl) Flora ve fauna fotoğraf sergisinin ikinci etabı, Şehit Gülşah Güler Sosyal Tesisinde geniş bir katılım ile açılışı yapıldı.
Kırıkhan Gölbaşı Gölü ve yakın çevresinin zengin tür çeşitliliğini gözler önüne sermek ve bu alanda bilinç oluşmasının hedeflendiği sergi bir hafta süreyle ”Şehit Gülşah Güler Sosyal tesisi Kırıkhan’da” saat 10:00 ile 15:30 arası bir hafta süre ile açık kalacak.
Açılışa, Kırıkhan Kaymakamı Mustafa Erkayıran, Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, Hatay Büyükşehir Belediyesi Özel Kalem Müdürü Orçun Kılıçoğlu, Zonguldak Üniversitesinden Prof.Dr. Mustafa Sözen, MHP Kırıkhan İlçe Başkanı Erhan Yavuzyılmaz, CHP Kırıkhan İlçe Başkanı İsmail Savaşır, CHP Kırıkhan İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Murat Gezmen, Kırıkhan İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Özkan, Kırıkhan İlçe Jandarma Bölük Komutanı Jandarma Binbaşı Temel Aday, Kırıkhan İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Cahit Ayazhan, Kırıkhan İlçe Tarım Müdürü Ali Temizkan, Kırıkhan İlçe Nufüs Müdürü Atilla Ayan, Kırıkhan İlçe Müftüsü Mekki Solmaz, Kırıkhan Kaymakamlığı Özel Kalem Müdürü Muhammed Şahin, Kırıkhan Türk Telekom Şefi Mustafa Öğünç, Kırıkhan Belediyesi Başkan yardımcıları, Kırıkhan Belediyesi Meclis Üyeleri, Mahalle Muhtarları, okul müdürleri, Antakya Doğa Sanat ve Turizm Derneği Başkanı Dr. Samim Kayıkçı, Subaşı Kuş ve Kelebek Gözlem derneği Başkanı Dr. Ali Atahan, Hatay Tabiatı Koruma Derneği Başkanı Abdullah Öğünç ve çok sayıda vatandaş katılım gösterdi.