Kırıkhan, İstanbul Hatay Günleri Fuarına Hazır

01.04.2015
Kırıkhan Kaymakamlığı, Kırıkhan Belediyesi, Kırıkhan Ticaret Odası, Kırıkhan Ziraat Odası Hatay Valiliği öncülüğünde düzenlenecek olan İstanbul Hatay Günleri Fuarına hazırlığını tamamladı.
8-12 Nisan 2015 tarihleri arasında İstanbul-Feshanede bulunan fuar alanında yapılacak olan Hatay Günleri fuarında ilçemizin tanıtımı yapılacaktır.
Hatay ‘ı, kültürümüzü, kardeşlik ve hoşgörü ortamımızı, tarihimizi, medeniyetimizi, yerel yönetimimizi, üniversitemizi, sivil toplum kuruluşlarımızı, yöresel ürünlerimizi, binlerce yıllık geçmişi bulunan mutfağımızı kısaca sahip olduğumuz tüm değerlerimizi Türkiye ‘ye tanıtmak ve Ulusal Arenaya taşımaktır.
Belediye Başkanı Ayhan YAVUZ İstanbul-Hatay Günlerinde ilçemizi sosyo-ekonomik yönüyle, tarihi yerleri, İslam dininin inanç önderlerinden, dinamiklerinden Bayezıd-ı Bistami Hz. tanıtacağız söyleminde bulundu.