HATAY ŞAMPİYONASINDA KIRIKHAN’LI SPORCULAR 1.Cİ OLDU

06.05.2017
Budo Kai Do Kiyokishin Ashihara Kumite Hatay Şampiyonası Kırıkhan Şehit Gülşah Güler Sosyal Tesislerinde yapıldı.
Turnuvaya; Yayladağı Altınözü Reyhanlı Antakya İskenderun Hassa ve ev sahibi Kırıkhan’dan toplamda 250 Sporcu katıldı. Yarışma sonunda ençok derece alan ve 2003 ten bu yana birincilik kupasını kimseye vermeyen Kırıkhan’lı sporcular birinci, Yayladağı ikinci, Altınözü üçüncü oldu.
Başkan Yavuz Turnuva sonrası yaptığı açıklamada; “Gençlerimizi kötü alışkanlıklardan korumak amacıyla spora teşvik ediyoruz. Bu amaçla kurduğumuz Kırıkhan Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübümüz sporcuları bizlere başarı üstüne başarı yaşatıyorlar. Yine bugün Şehit Gülşah Güler Sosyal Tesislerimizde sporcularımıza tahsis ettiğimiz karate salonunda Hatay şampiyonası mücadeleleri sonrası 1.ci oldular Tüm sporcularımızı bu başarılarından dolayı kutluyorum. Turnuva için emeği geçen Başta Kaymakamımız Mustafa Erkayıran, İlçe Spor Müdürü Bestami Gündüz ve Ali Çeltik hocamız olmak üzere herkese teşekkür ediyor, sporcularımızın başarılarının devamını diliyorum.” Dedi.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM