CEVİZ YOKUŞU MEVKİİNDEKİ KAZA UCUZ ATLATILDI

BAŞKAN YAVUZ’DAN GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİ
Bugün saat 04:00 sıralarında Mimar Sinan Mahallesi Ceviz Yokuşu Mevkiinde, 31 RV 959 plakalı Tır, bariyerleri aşıp takla atarak yolun alt kısmındaki bir evin duvarlarını parçalamak suretiyle yan yattı.
Kazada ölü veya yaralının olmadığı belirtilirken, kaza sonrası parçalanan bariyerler Belediye ekiplerimiz tarafından tamir edilmek üzere tamir atölyesine götürüldü.
Belediye Başkanımız Ayhan Yavuz, kaza sonrası olay yerinde incelemelerde bulunarak, kazada zarar gören evdeki aileyi ziyaret edip geçmiş olsun dileklerinde bulundular.