Beyazıd-ı Bistami Hazretleri Anma Etkinlikleri Başladı

15.05.2015
Kırıkhan Belediyesi tarafından organize edilen Ariflerin sultanı Beyazıd-ı Bistami H.z lerini anlama bilme etkinliği bugün Beyazıd-ı Bistami hazretlerini makamında kuran-ı tilaveti ve dualarla başladı. İlçe müftüsü Mekki Solmaz ise Beyazıd-ı Bistami Hazretlerinin hayatını anlatarak anlamlı mübarek sözlerinden öğütlerinden bölümler sundu.
Beyazıd-ı Bistami Hazretlerini anma etkinliğine protokol üyeleri, Meclis üyeleri, Muhtarlar ve çok sayıda vatandaşlarımız katıldı. Beyazıd-ı Bistami Hazretlerinin manevi dünyasından tenefüs edilirken kendisinden feyz alınarak kılınan Cuma namazı sonrası Belediyemizce vatandaşlara öğle yemeği ikram edildi.
Beyazıd-ı Bistami H.z.’lerini anma etkinliği yarin saat . 13:30’da Parlak Plaza düğün salonunda Prof.Dr. İrfan GÜNDÜZ ve Gazeteci Yazar Ahmet TAŞGETİREN hocaların verecekleri konferans ile devam ederek Ender DOĞAN yönetiminde Tasavvuf müziği dinletisi ile sona erecek programa tüm vatandaşlarımız davetlidir.

Ayhan YAVUZ
Kırıkhan Belediye Başkanı