BELEDİYEMİZ HİZMET KERVANI DEVAM EDİYOR

29.04.2015
Belediye Başkanı Ayhan YAVUZ’un çalışma ve hizmet projeleri kapsamında bakıma muhtaç kimsesizlerin ev temizliği ile okul ve ibadethane temizliği için oluşturulan özel ekip çalışmalarına devam ediyor, Menderes mahallesi camisi , Cumhuriyet mahallesi Kasrı Arifan camisi, Marangozlar Camisi , Mevlana Camisi ile Beyazıd-ı Bestami Hazretleri Türbesi kesim hanesi ve çevre temizliği bu özel ekip tarafından yapılırken ayrıca Mimar Sinan mahallesi 712. Sokakta oturan kimsesiz bakıma muhtaç yaşlı karı kocanın ev temizliği yapıldı.
Belediyemiz tarafından bahar mevsiminin gelmesiyle başlattığı larva ilaçlamaları devam ediyor . Larvaların üreme ortamlarına yönelik yapılan ilaçlama çalışmaları 30 günde bir periyodik olarak yapılacaktır . İlaçlama faaliyetleri kapsamında bugün logar kapaklarına kuru ve sulu larva ilaçlaması yapıldı. Atık sulara açık kanallara ilaçlamalar devam ediyor .
Belediye Başkanı Ayhan YAVUZ ‘’hizmetlerimiz aralıksız devam edecek , yaz mevsiminde sivri sineksiz bir ortam oluşturmaya şimdiden gayret ediyoruz . İlaçlama çalışması, okul ve ibadethane temizligi ve kimsesiz bakıma muhtaç insanlarımıza hizmetlerimiz aralıksız devam edecektir halkımıza hizmet etmek bize onur vermektedir’’ dedi.

CAM00597

IMG_20150425_101437