Hafif Yağmurlu

BAŞKAN YAVUZ GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİ VE İNSAN ODAKLI HİZMET ANLAYIŞIYLA HALKIN SORUNLARINI DİNLEMEYE DEVAM EDİYOR

Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, Gönül Belediyeciliği ve insan odaklı hizmet anlayışıyla Kırıkhan halkının sorunlarını dinlemeye devam ediyor.

Kırıkhan’a kazandırdığı 400’ün üzerinde ki fiziki hizmetleriyle Kırıkhan’ı Marka şehir haline getiren Başkan YAVUZ, bir yandan da halkın arasında olmaya, dertlerini, sıkıntılarını dinleyip sorunların çözümü noktasında ki başarılı çalışmaları toplumun taraflı tarafsız her kesimi tarafından takdir toplamaya devam ediyor.

Başkan YAVUZ, 24 saat telefonun açık olması ve isteyen vatandaşın günün ve gecenin her saatine rahat ve kolay bir şekilde ulaşılır olması ile halkın gönlünde taht kurmasına vesile oluyor.

Her daim Mahalle statüsünde ki Köyleri, şehir merkezinde ki mahalleleri gezip vatandaşları ziyaret eden Başkan YAVUZ, Belediye binasına kendisiyle görüşmek için gelen vatandaşları kabul edip dertlerini ve sıkıntılarını dinleyip çözümleri için tüm gayreti ile çalışıyor.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM