BAŞKAN YAVUZ ARAÇ FİLOSUNU GÜÇLENDİRMEYE DEVAM EDİYOR

Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz İlçeye yapılacak hizmetler için araç filosunu güçlendirmeye devam ediyor.

Hatay Milletvekili Doç.Dr. Hüseyin Yayman ve Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz’un yaptığı girişimlerle Türkiye Belediyeler Birliği tarafından Belediyeye 2019 model Ford Cargo Kamyon hibe edildi.

Hibe edilen Ford Cargo kamyon ile belediyenin 114 olan araç sayısı 115’ e çıktı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Başkan Yavuz; “ Memleketimize hizmet noktasında bizleri yalnız bırakmayıp her daim destek olan Milletvekilimiz Doç.Dr. Sayın Hüseyin Yayman beyle birlikte araç filomuzu güçlendirmek için Türkiye Belediyeler Birliğinde çalışmalarımız oldu. Yapılan çalışmalarımız olumlu sonuç verdi ve Türkiye Belediyeler Birliği 2019 Model Ford Cargo kamyoneti belediyemize hibe etti. Memleketimize hayırlı olsun.

Milletvekilimiz Doç.Dr. Sayın Hüseyin Yayman beye, Türkiye Belediyeler Birliği Başkanı ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Fatma Şahin Hanımefendiye teşekkür ederim.

Güçlü araç filomuzla ilçemize hızlı ve kaliteli hizmetleri vermeye devam edeceğiz” dedi.