BAŞKAN YAVUZ; “AK PARTİ, KÖKÜ MAZİDE GÖZÜ ATİDE OLAN BİR DAVA HAREKETİDİR.!”

Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan YAVUZ, Adalet ve Kalkınma Partisinin 20. Kuruluş yıl dönümü münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Vatanımıza ve Milletimize selam olsun, Birliğimize dirliğimize ve beraberliğimize selam olsun. Türkiye Cumhuriyeti tarihinde Ak Parti farkını tüm Türkiye olarak hep birlikte yaşıyoruz. Kutlu ve uyumlu yürüyüşümüz aynı aşkla devam ediyor” diyen Başkan Yavuz mesajında şunları söyledi;

“Türkiye Cumhuriyet tarihinin ilk Başkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde 14 Ağustos 2001 tarihinde kurulan partimiz, Ülkemiz için Milat olmuştur.

Ak parti, kurulduğu günden bu güne kadar kendisini millete adamış Ak kadrolarıyla ülkemizde hayal bile edilemeyen yeniliklere, hizmetlere ve reformlara imza atmıştır. Ak parti iktidarının hizmetlerini gören halkımız da verdiği desteklerler iktidarımızı daha da güçlendirmiştir. Türkiye’deki demokrasi anlayışını daha da güçlendiren Ak Parti, ülkenin her kesimine hitap etmekte ve her alanda milletimizle kucaklaşmaya, milletimizin gücüne güç katmaya devam etmektedir.

Ak Parti hükümetleri; Sağlık, Eğitim, Ekonomi, Enerji, Adalet, Tarım, Ulaşım, Turizm, Savunma ve Kalkınma gibi birçok alanda uyguladığı köklü ve kalıcı reformların yanında izlediği gerçekçi ve uzlaşmacı dış politikayla da ülkeler arasındaki saygınlığımızı en üst seviyelere çıkartarak Türkiye’yi Dünya Ülkesi olmasını sağlamıştır.

Geriye dönük 20 yılda Türkiye Dünya ülkesi olmuş, söz dinleyen değil, sözü dinlenen ülke halline gelmiştir.

20 Yıllık süreçte Türkiye’nin büyümesini ve güçlenmesini istemeyen zihniyetler Ülkemiz üzerinde her türlü kirli senaryolarını hayata geçirmiş ve halen bu senaryolarını devam ettirmektedirler.

20 Yılda yapılan Ülkemizi yıkmaya yönelik her türlü girişimlere karşı halkımız büyük bir ferasetle, Vatan aşkıyla yekvücut olarak karşısında durmuş emperyal güçlerin 100 yıllık planlarını çöpe attırmıştır.

Millet olarak her daim birlik, beraberlik ve kardeşlik içerisinde olduğumuz sürece hiç kimsenin bizleri yok etmeye gücü yetmeyecektir.

Dünya Liderimizin önderliğinde 20 yılda olduğu gibi bundan sonrada 2023’lere, 2053’lere ve 2071’lere aziz milletimizin de desteği ile emin adımlarla ilerlemeye devam edeceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle, kuruluşundan bu güne kadar Ak Partiye hizmet ve emek veren başta kurucu Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN olmak üzere tüm Bakanlarımıza, Milletvekillerimize, kıymetli teşkilatlarımızın bütün fertlerin, Ak partiye desteğini esirgemeyen aziz milletimize en içten dileklerimle teşekkür eder, sevgi ve saygılarımı sunarım.

Ebediyete intikal etmiş bütün dava arkadaşlarımıza Allah’tan (c.c.) Rahmet diliyorum. Mekânları Cennet olsun.” Dedi.