AK PARTİ HATAY MİLLETVEKİLİ MEHMET ÖNTÜRK “CUMHUR BAŞKAN’LIĞA HAZIR” ETKİNLİĞİNDE KONUŞTU..
“MİLLETİMİZE SİLAH SIKAN, VATANIMIZ BÖLMEYE VE PARÇALAMAYA ÇALIŞAN ZİHNİYETE ASLA TAVİZ VERMEYECEĞİZ”
Ak Parti Kırıkhan İlçe Teşkilatı tarafından Kırıkhan Şehit Gülşah Güler Tesislerinde “Cumhur, Başkan’lığa Hazır” sloganıyla düzenlenen etkinlikte konuşan Bölge milletvekilimiz Mehmet Öntürk; 17-25 Aralık sürecinin bir düzmece olduğunu belirterek yolsuzlukların olduğunun söylendiği ülkemizde yolsuzluklar yapılmış olsaydı ilimiz ve ilçemizin kaderini değiştirecek bu kadar önemli hizmetlerin yapılamayacağının altını çizerek şunları söyledi;
Tüm dünyanın Türkiye’yi eski günlerine getirmek için çeşitli senaryolar düzenleyip hayata geçirmeye çalıştılar ve çalışmaya da devam ediyorlar. AB bizimle görüşmeleri dondurmuş. İstediği kadar dondursun, eyvallah etmiyoruz. Bizim iç işlerimize karışmaya hakları yoktur. Bu ülkenin milletine silah sıkan, parçalamaya çalışan zihniyete asla taviz vermeyeceğiz. Onların bu ülkede istedikleri gibi cirit atmalarına göz yummayacağız. Ülkemizi bölme senaryolarının bir parçası olmayacağız.
15 Temmuz kalkışması tarihe kara bir leke olarak geçmiştir. Milletimizin gösterdiği fedakarlıklar ve demokrasi şehitlerimiz asla unutulmayacaktır. Vatanımızı bölmeye, milletin birlik ve beraberliğini bozmaya çalışan bu tür zihniyetlere en güzel cevabı milletimiz vermiştir.
Türkiyenin yeni bir anayasaya, yönetim ve idare sistemine ihtiyacı bulunmaktadır. CHP ve MHP ile birlikte çıktığımız bu yolda, CHP yan çizmeye başladı. Yolumuza MHP ile devam ediyoruz. Bu konudaki çalışmalar netleştiği zaman, milletimizin önüne çıkarak tek tek konuları açıklayacağız. Başkanlık sistemi, istikrarlı bir yönetim ve güçlü bir demokrasi demektir. Koalisyon dönemlerinde Türkiye hep kaybetmiştir, ülkemiz devamlı surette sıkıntılara ve darboğazlara girmiştir. Ülkenin önündeki engelleri açmak için yeni bir yönetim anlayışına ve ülkeyi yönetme sistemine ihtiyaç vardır. Bunu da inşallah milletimizle birlikte hep beraber sizlerle gerçekleştireceğiz” dedi.

_dsc3631

_dsc3636