13 MAYIS’TA 2.CİĞER FESTİVALİYLE TÜRKİYE KIRIKHAN’I KONUŞACAK

13 Mayıs 2018 Pazar günü Anneler gününe özel düzenlenecek olan programda “KIRIKHAN’A GEL CİĞERİMİ YE” sloganıyla düzenlenecek olan 2. CİĞER FESTİVALİNDE bütün Türkiye Kırıkhan’ı konuşacak.

2.Geleneksel Ciğer Festivali, Kırıkhan Kaymakamı Mustafa Erkayıran, Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, Kırıkhan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı, Kırıkhan Ziraat Odası ve Kasaplar Odası Başkanlığı tarafından ortaklaşa düzenleniyor.

Bu yıl 2.si yapılacak olan ciğer festivalindeki renkli organizasyonlarla Türkiye şimdiden Kırıkhan’ı konuşmaya başladı.

13 Mayıs 2018 Pazar günü  10.00 – 23.00 saatleri arası, Mesire alanında düzenlenecek festival programında;

Saat 10.00 : Yerel sanatçı konserleri

Saat 11.00 : Yamaç paraşütü gösterisi

Saat : 12.00 Festival Açılışı

Saat : 14.00 OFF ROAD oyunları ( Kurtlu Soğuksu Off-Road Parkuru)

Saat : 20.00 Konser

Yer alacaktır.

Konuyla ilgili açıklama yapan Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz; “ Bugün artık Türkiye’de Kırıkhan denildiği zaman akla ilk olarak ciğer kebabı gelmektedir.

Bu yıl 2. Sini düzenleyeceğimiz Ciğer Festivalimizi artık geleneksel hale getirmiş durumdayız.

Damak tadının, sofra kültürünün dünyadaki en güzel örneklerinden bir tanesi olan Hatay’ın güzel incisi Kırıkhan’da, Ciğer kebabımızın tanıtımıyla ilgili Türkiye’nin ve Dünyanın ünlü gurmeleri bu yılda aramızda olacak. Bu yılki organizasyonumuzda halkımıza daha renkli ve eğlenceli sürprizlerimiz olacak.

Bu vesileyle 13 Mayıs 2018 Pazar günü Mesire alanında düzenleyeceğimiz “KIRIKHAN’A GEL CİĞERİMİ YE” 2. Ciğer festivalimize Kırıkhan’lı hemşerilerimiz başta olmak üzere bütün Hatay’ı ve hatta bütün Türkiye’yi; İlçe kaymakamımız Mustafa Erkayıran ile sanayi ve esnaf odası başkanlarımızla birlikte Kırıkhan’a davet ediyoruz” dedi.