Hafif Yağmurlu

ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ TARAFINDAN GEREKLİ TEDBİRLER ALINDI

YILBAŞI VESİLESİYLE KIRIKHAN BELEDİYESİ ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ TARAFINDAN GEREKLİ TEDBİRLER ALINDI

Kırıkhan Belediyesi Zabıta Müdürlüğü tarafından, yılbaşı vesilesiyle Kırıkhan genelinde yaşanabilecek olumsuzluklar için bütün tedbirlerin alındığı belirtildi.

Kırıkhan Belediyesi Zabıta Müdürü Ahmet Mazlum yaptığı açıklamada; ” Yılbaşı akşamının ilçemizde huzur ve güven içinde yaşanması ve herhangi bir olumsuzluğa meydan verilmemesi için, Zabıta Müdürlüğümüz tarafından gerekli bütün tedbirler alınmıştır.

İlçemizdeki umuma açık yerler ile eğlence yerlerinin denetimlerine, aralıksız olarak devam ediyoruz. Gıda üreten, satan ve pazarlayan işyerlerine yönelik denetimlerimiz rutin olarak yapılmakta olup ilçemiz içerisinde Trafik akışının düzenli sağlanması için de ekiplerimiz bütün tedbirleri almıştır. Ayrıca Yılbaşı gecesi için takviye nöbetçi ekip kuruldu ve görevinin başındadır.

Vatandaşlarımız da eksiklik gördükleri konularda istek ve şikayetlerini Zabıta Müdürlüğümüzün 0326-344 10 59 nolu telefon hattını arayarak bildirebilirler. Bu vesileyle halkımızın yeni yılını en içten dileklerimle kutluyorum” dedi.