SOSYAL TESİSİMİZ BAHÇELİEVLER MAHALLEMİZE HAYIRLI OLSUN

BAHÇELİEVLER MAHALLESİ SOSYAL TESİSİ DUALARLA VE KURBANLAR KESİLEREK HİZMETE AÇILDI
Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında cenaze taziyesi ve düğün törenleri için yapımına başlanan, Bahçelievler Mahallesi Çok Amaçlı Sosyal Tesisin inşaatı, Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz’un verdiği talimatlar doğrultusunda, peyzaj ve çevre düzenleme çalışmaları bitirilerek mahalle halkının hizmetine sunuldu.
İnşaat çevre düzenlemesi ve peyzaj çalışmaları biten Bahçelievler Mahallesi Çok Amaçlı Sosyal Tesisinin açılışına Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, Belediye Meclis Üyeleri, mahalle muhtarı ve mahalle sakinleri katıldı.
Çok Amaçlı Tesis, Kur-anı Kerim tilaveti ve dualar okunup, kurbanlar kesilerek mahalle halkının hizmetine sunuldu.