KIRIKHAN’DA RAMAZAN AYI ÖNCESİ CAMİLERİMİZ İBADETE HAZIR HALE GETİRİLDİ

Kırıkhan Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, yaklaşan Ramazan ayı öncesi vatandaşların temiz ve hijyenik koşullarda ibadet etmesini sağlamak amacıyla İlçe genelindeki ibadethane ve camilerde temizlik çalışması başlattı.
Kırıkhan Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri Belediye Başkanı Ayhan Yavuz’un verdiği talimatlar doğrultusunda, ilçe merkezinde yapılan rutin yaşlı, bakıma muhtaç ve engeliler ile Cami, Kuran Kursları, Mescit ve Türbelerde yapılan temizlik çalışmalarını, yaklaşan Ramazan ayı nedeniyle ilçe geneline yayarak temizlik çalışmalarına hız verdi. Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı çalışmalarda, camilerin iç ve dış temizliği ile birlikte cami çevresinin de temizliğine de önem veriliyor. Ayrıca her cami ve ibadethane yapılan hijyenik çalışmalardan sonra gülsuyu sıkılarak Peygamber efendimizin gül kokusu ibadet edenlere de hissettirilmeye çalışılıyor.
Ramazan ayı öncesinde vatandaşların huzurlu bir şekilde ibadetlerini yerine getirebilmeleri amacıyla ilçe merkezi ile mahallelerdeki camilerde temizlik çalışmalarının başladığını belirten Belediye Başkanı Ayhan YAVUZ, “ Yaptığımız temizlik ve bakım çalışmalarıyla camilerimizi mübarek Ramazan ayına hazır hale getiriyoruz. Vatandaşlarımızın manevi duygularını yoğun olarak yaşadığı Ramazan ayında camilerimizin pırıl pırıl olması için her zaman olduğu gibi temizlik çalışmalarımız, Belediyemiz Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştiriliyor” dedi.

IMG-20150729-WA0003 (3)