Açık

KIRIKHAN, TARİHİNDE İLK KEZ BAŞKAN YAVUZ’LA AVRUPA-AVRASYA ŞAMPİYONU ÇIKARTTI

Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, birçok alanda olduğu gibi sportif alanlarda da Kırıkhan’a, tarihinde ilkleri yaşattı.

Fiziki hizmetlerinin yanı sıra, Eğitim, Kültür, Sosyal ve sportif alanlarda da birçok başarılara imza atan Başkan YAVUZ, özellikle spora verdiği destekle Kırıkhan tarihinde ilk kez Karate sporunda Avrupa ve Avrasya şampiyonları çıkartmış oldu. Ayrıca yine Karate dalında Kırıkhan’lı 13 sporcunun Milli sporcu olmasını sağladı. Başkan YAVUZ, Şehit Gülşah Güler Sosyal tesisi içerisine Karate ve spor salonunu hizmete sundu.

Yamaç paraşütü, Off Road, Bisiklet sporları başta olmak üzere sporun birçok dalında Kırıkhan’a ilkleri yaşattı.

Yarı olimpik yüzme havuzu kazandıran Başkan YAVUZ, Spor Bakanlığının katkılarıyla portatif yüzme havuzunun yapımında büyük katkı sağladı. Yüzme havuzları ile Kırıkhan’da yine ilk kez yüzme kursları açtı.

İlçeye Kapalı antreman salonu, Mahallelere sentetik çim sahalar, halı sahalar kazandıran Başkan YAVUZ Futbol, Basketbol, Voleybol, masa tenisi, okçuluk spor dallarında da yine ilklere imza attı.

Başkan YAVUZ Şehir Stadyumu içerisinde inşaatı devam eden Kapalı spor salonuna da katkı sağlamaya devam ediyor.