Gök Gürültülü

BELEDİYE BAŞKANI AYHAN YAVUZ KUVEYT’Lİ EL HİNDİ İLE GÖRÜŞTÜ

Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz Kuveyt Devleti Yardım kuruluşu Başkanı Halit El Hindiyle bu sabah Vardılar Medya Gurubu Yönetim Kurulu Başkanı Rahmi Vardı ile beraber sabah kahvaltısında bir araya geldiler. Daha sonra Kuveyt’ten gelen heyet, Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, Vardılar Medya Gurubu Başkanı Rahmi Vardı ile beraber Kırıkhan’da bulunan kısa adı ile HAYAD olan Ensar ve Muhacirlerini gezerek incelemelerde bulundular. Kuveyt Yardım Kuruluşu Başkanı Halit El Hindi Türkiye ile Kuveyt Devletleri her zaman iki dost ülke olduğuna vurgu yaptı. Belediye Başkanı Ayhan Yavuz yaptığı açıklamada Kuveyt Yardım Kuruluşu Başkanının Türkiye’de Kırıkhan’da olmasının bölgede ayrı bir ağırlığının önemine değinerek Kırıkhan Belediye Başkanı olarak ikili ilişkilerin ne kadar gelişirse bunun sadece iki ülkeye değil bölgemizde yaşayan İslam coğrafyasına da önemli katkı sağlayacağını belirtti. Kuveyt’le kardeş Belediye olarak da gerekli adımlar atıldı.

1 2 3 (1) 3 4 5 6 7

ETİKETLER: