Açık

AYHAN YAVUZ BELEDİYE PERSONELLERİ VE AİLELERİNE İFTAR YEMEĞİ VERDİ

Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan YAVUZ Ramazan ayı dolayısıyla belediye personelleri onuruna, Atatürk parkında iftar yemeği verdi.  Başkan YAVUZ belediye personellerinin ramazan ayında, birlik ve beraberlik içinde daha çok yakınlaşmayı sağlamak için bir arada bulunduklarını belirterek, ilçemizin bugünlere gelmesinde belediyemizin başarılarına emeği geçen tüm personelimizi kutluyorum. Belediyemizde idare ettiğimiz geminin her birimiz tayfasıyız. Bu gemiyi çok daha güzel götürmemiz lazım, İnşallah her ramazan bu geleneğimizi sürdüreceğiz’’ diyerek böyle bir kadroyla çalışmaktan mutluyum, hepinizi üstün çalışmalarınızdan dolayı tebrik ediyor, katkıda bulunan ve emeği geçenlere de teşekkür ediyorum’’ dedi.
İftar yemeğine Belediye Meclis üyeleri, Tüm belediye personelleri, basın ve aileleri katıldı.
1 2 DSC_0027 DSC_0047