AYHAN YAVUZ BABALAR GÜNÜNDE ŞEHİT BABASINA PLAKET VERDİ

Babalar Günü dolayısı ile Şehit babası Süleyman ATAŞ Kırıkhan Belediyesi tarafından yılın babası seçilerek babalar günü kutlandı.

Kırıkhan Belediye Başkanı Sayın Ayhan YAVUZ Belediye Meclis üyeleri ile birlikte Geçen Hafta Kahramanmaraş’ta Şehit verdiğimiz Baş komiser Miktad ATAŞ’ın Babası Sayın Süleyman ATAŞ’ın evine giderek elini öptü ve babalar gününü kutlayarak Ay Yıldızlı Türk bayrağımız ile birlikte bir Plaket taktim etti. Belediye Başkanı Sayın Ayhan YAVUZ konuşmasında ‘’Bu vatan için şehit verdiğiniz Baş komiser Miktad ATAŞ ülkesi için hayatını feda etmiştir. Gözünüzden sakınarak büyüttüğünüz sevgili oğlunuz için acı ve tatlı tüm duyguları paylaşıyoruz. Ülkesi için hiç bir görevden kaçmayan kahraman oğlunuz Şehit Baş komiser Miktad ATAŞ için ne kadar gurur duysanız azdır. Böyle Bir evlat yetiştirdiğiniz için de Kırıkhan Belediyesi olarak sizinle ne kadar gurur duysak azdır. Bu duygu ve düşüncelerle 2014 yılı babalar gününüzü kutluyor ve sizi Kırıkhan belediyesi olarak yılın babası ilan ediyoruz’’ dedi.

1 DSC_0074 DSC_0075 DSC_0077 DSC_0091 DSC_0093 DSC_0095