ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ EKİPLERİMİZ DİLENCİLERE GEÇİT VERMİYOR

Kırıkhan Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri dilencilere göz açtırmıyor.
Vatandaşların huzuru için 7/24 Aralıksız hizmet veren Zabıta müdürlüğü ekipleri, vatandaşlardan gelen şikâyetleri anında değerlendirmeye devam ediyor.
Bu bağlamda bugün yapılan dilenci toplama çalışmaları neticesinde, Reyhanlı’dan gelen Suriye uyruklu dilencileriler toplanıp, Belediye Zabıta Müdürlüğüne getirilerek, gerekli yasal işlem ve uyarıların yapılmasından sonra Reyhanlı’ya gönderildi.
Konuyla ilgili Kırıkhan Belediyesi Zabıta Müdürlüğünden yapılan açıklamada; “Vatandaşlarımızın huzuru bizim en büyük önceliğimizdir. Zabıta Müdürlüğü olarak, vatandaşlarımızın Dilenciler ve diğer şikâyetleri konusunda 0 326 344 10 59 numaralı telefonumuzu aramalarını rica ediyoruz” dendi.
Son dönemlerde Kırıkhan Belediyesi Zabıta müdürlüğü ekiplerinin yapmış oldukları çalışmalar kapsamında, Kaldırım işgali önleme başta olmak üzere, Dilencilere göz açtırılmaması, sokak köpeklerinin toplanması ve özellikle, fırın ve lokantaların denetlenerek halkın sağlığına yönelik bütün çalışmalardan büyük memnuniyet duyan Kırıkhan halkı, bu özverili çalışmalarından dolayı hem Belediye Başkanı Ayhan Yavuz’a hem de Kırıkhan Belediyesi Zabıta müdürlüğü ekiplerine şükranlarını dile getirdiler.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM