ZABITA EKİPLERİ BAYRAM ÖNCESİ DENETLEME ÇALIŞMALARINA HIZ VERDİ

18.09.2015
Belediye Başkanı Ayhan Yavuz halkımızın sağlığı her şeyden önemlidir. Kurban bayramını vatandaşlarımızın huzur içinde geçirmesi için verdiği talimatlar doğrultusunda.
Kırıkhan Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri yaklaşan kurban bayramı öncesi ilçemizde işyerlerini denetleme çalışmalarını arttırdı. Gıda mühendisinin de katıldığı çalışmada market, kasap, fırın ve otogarda denetlemeler yapıldı. Halkımızın daha sağlıklı güvenli bir şekilde alışveriş yapabilmesi için kaldırım işgallerine son verilmesi, gıda denetimlerine ağırlık vererek kasap ve fırınlarda çalışma ortamı un muhafaza yerleri kontrol edildi.
Belediye hayvan pazarında kurban satış ve alışına kolaylık sağlamak amacı ile kurban satış yerleri için gerekli levhalar konularak gerekli güvenlik tedbirleri alındı.
Kırıkhan Belediyesi Zabıta Müdürlüğünce kurban satış ve kesim yerleri belirlenmiş olup halkımızın bu konuda duyarlı davranması güzel bir örnek olacaktır.
KURBANLIK SATIŞ YERİ
1-Cumhuriyet Mahallesi E-5 Çevre yolu altı(Hayvan Pazarının kurulduğu yer)
KURBANLIK KESİM YERLERİ
1-Mezbahane