Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Hatay 34 °C
Açık

Yeni Yıl 2015

Yeni Yıl 2015

30.12.2014
Her yıl olduğu gibi bu yılda coşkuyla kutlayacağımız yeni yıl Cumhuriyetimizin ilanından sonra 1926 yılında takvimin kabul edilmesine müteakip ülkemizde yılbaşı her Aralık ayının 31.gecesi başlayıp 1 Ocak günü yılbaşı olarak kutlanır. Yeni bir yıla girilir. Yeni yıl, yeni umutlar demektir. İnsanların yeni yılı coşkuyla kutlamalarının nedendi beklide budur. Bir yaş daha büyümenin sevincini yaşarız.
Yılbaşı bizim için sadece bir takvim olayıdır. Hiçbir dini özelliği yoktur. Üzüntü ya da sevinçle bir yılı geride bırakmak, yeni umutların, hedeflerin, hayallerin başlayacağı bir yıla adım atmaktır. Aynı zamanda dostlara, akrabalara, arkadaşlara sevgi, saygı, mutluluk ve başarı dolu yıllar temenni edilir.
Ülkemizde huzuru, sevgi ve kardeşliği yeni yılda daha kenetlenmiş olması, orta doğu coğrafyasında kan ve gözyaşının dinmesi, kardeş kavgasının sona ermesi, el ele birlikte yeniden Ortadoğu da insan sevgisinin hâkim olması, dünyadaki zulüm kan ve gözyaşlarının yeni yılda dinmesi bütün insanlığın beklediği sevgi selinin olması 2015 yılında beklemekteyiz.
Bunun için sorumluluk alıp, fedakârlık göstererek hepimizin insanlık görevidir. İnşallah dünya bu yılı barış içinde ve huzurlu ortamda geçirir.
Her yeni yıl yeni atılımlar, yeni umutlar, kısaca yenilikler yılıdır. İnsanlar her yeni yılda yeni başarılar, yeni buluşlar, her alanda ilerlemelerle geleceğini ve tarihini zenginleştirir.
Bizim de çağda dünyadaki hızlı değişime, gelişime, hızla ayak uydurmamız, yeni yılda daha çok çalışarak, başarılara başarı katmamız gerekir.
Kardeşliğin geliştiği, sevgilerin birleştiği, yine mutlu, yine umutlu, yinede sevgi dolu nice yıllara dileyerek yeni yıl hepimize kutlu olsun.
Yeni yılın tüm insanlığa ve ülkemize barış, sevgi, mutluluk getirmesi dileklerimle yeni yılınız kutlu olsun.
Kırıkhan Belediye Başkanı
Ayhan YAVUZ

KIRIKHAN-2bilbord

Kırıkhan Belediyesi

Sitemizde yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz..

Cumhuriyet Mahallesi General Şükrü Kanatlı Caddesi No:2 Kırıkhan-HATAY
Santral No: 0326-344 14 22|Faks No: 0326 344 10 06