YENİ GENEL BAŞKANIMIZ VE MKYK ÜYELİKLERİ MEMLEKETİMİZE HAYIRLI OLSUN

23.05.2016

Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, Dün yapılan Ak Parti 2.Olağanüstü Büyük Kongresinde Yeni Genel Başkan seçilen Binali Yıldırım ve MKYK üyesi seçilen Fevzi Şanverdi için kutlama mesajı yayınladı. Başkan Yavuz mesajında şunları söyledi;
“Dün yapılan Ak Parti 2.Olağanüstü Büyük Kongresinde İzmir Milletvekili, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım 1.405 delegenin oyuyla AK Parti Genel Başkanlığına seçilerek, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın kurucu Genel Başkanı olduğu AK Parti’de, Ahmet Davutoğlu’ndan sonra görevi devralan Binali Yıldırım, Ak Partinin üçüncü Genel Başkanı ünvanını almıştır. Yapılan seçimlerle birlikte Ak Parti bu kongreden daha da güçlenerek ve büyüyerek çıkmış, Türkiye’ye hizmet etme yolunda büyük bir adım daha atılmıştır.
Hatay Milletvekilimiz Fevzi Şanverdi ise, Ak Parti 2.Olağanüstü Büyük Kongresinde Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) üyeliğine seçilmiştir.
Ak Parti Genel Başkanlığına seçilen sayın Binali Yıldırım ve MKYK üyeliğine seçilen Hatay Milletvekilimiz sayın Fevzi Şanverdi’yi tebrik eder, Ülkemize ve memleketimize hayırlara vesile olmasını temenni ederim.”
Ayhan YAVUZ
Kırıkhan Belediye Başkanı