YAPILAMAZ DENİLEN YOLU AYHAN YAVUZ YAPTI

YAPILAMAZ DENİLEN YOLU AYHAN YAVUZ  YAPTI

13.01.2016
Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan YAVUZ,imkansızları başarmaya devam ediyor.
Geçtiğimiz hafta yağan kar ve yağmurlar sonucunca Kurtlusoğuksu Kaldırma mahallesinde oluşan heyelan sebebiyle büyük çapta göçük meydana gelmişti.
Oluşan göçük sebebiyle yol kullanılamaz hale gelmiş,trafiğe kapatılmış dolayısı ile de Kaldırma mahalle sakinleri mahalleden çıkamıyorlardı.
Konuyla ilgili geçtiğimiz hafta incelemelerde bulunan Başkan YAVUZ,vatandaşlarla elbirliği yaparak imkansızı başardı.
Başkan YAVUZ,Belediye Fen İşleri ekiplerine verdiği talimatlar doğrultusunda Kaldırma mahallesinde yeni yol açtı.Açılan yolun en kısa zamanda asfaltlama çalışmalarının yapılacağı bildirildi.
Kaldırma mahalle sakinleri Başkan YAVUZ’a özverili gayretlerinden ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ettiler.